Almanca Playback Video Clip Yarışmasında Okulumuz 1. Oldu

TED Afyon Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı!
6 Şubat 2024
TED Afyon Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı!
6 Şubat 2024

TED Rönesans Koleji tarafından altıncısı düzenlenen ‘’ İkinci Yabancı Diller Playback Video Clip ‘’ Yarışmasında öğrencimiz Yağmur Sevil ortaokul kategorisinde birinci olmuştur. TED Okullarından 67 klip yarışmaya katılmıştır. Öğrencimiz Yağmur Sevil ‘i ve ona destek olan öğrencimiz Mete Kayra Yılmaz ‘ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Bei dem zweiten Fremdsprachen -Playback Videoclip Wettbewerb,der von TED Rönesans Schule zum sechsten Mal organisiert wurde, errang unsere Schülerin Yağmur Sevil in der Kategorie Mittelschule den ersten Platz. 67 Clips von TED Schulen nahmen an dem Wettbewerb teil. Wir gratulieren unserer Schülerin Yağmur Sevil und unserem unterstützenden Schüler Mete Kayra Yılmaz und wünschen ihnen weiterhin viel Erfolg.