TED-Kanada Eğitim Bakanlığı Öğrenci Değişim Programı

25 Aralık 2017
Dünya Hayvan Hakları Günü
21 Kasım 2018

Ortaokul ve Lise Öğrencilerimize Gerçekleşen Akademik Ay ve Öğrenci Değişim Programımız Tanıtıldı

Uluslararası Okul Statüsüne sahip TED Afyon Koleji’nin Ortaokul ve Lise Öğrencilerine Kanada Eğitim Bakanlığı ve TED Genel Merkezi ortaklığı ile yürütülen Eğitim Birliği Projesi kapsamında gerçekleşen Kanada Akademik Ay ve Kanada Uluslararası Öğrenci Değişim Programı tanıtıldı.

Kanada Eğitim Bakanlığı Türkiye Temsilciliği ISE World’den ISE Uluslararası Programlar Uzmanının katılımıyla gerçekleşen tanıtıma öğrencilerimizin ilgilisi görülmeye değerdi. Ayrıca tanıtım kapsamında Amerika’da ve Kanada’da üniversiteyi burslu okumak isteyen lise öğrencilerimizle de görüşen yetkililer öğrencilerimize yapmaları gereken çalışmaları detaylı bir şekilde anlattılar.

Dünyada başarıya ulaşmış sayılı eğitim projelerinden biri olarak kabul edilen program kapsamında 6,7,8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz Akademik Ay programına katılmaları durumunda Kanada’da bulundukları süre boyunca 1 aylık programa katılırken ders kaybı yaşamayacaklar. Sadece Lise öğrencilerimiz için gerçekleştirilen Tam Yıl Öğrenci Değişim Programı ise Lise öğrencilerimize çift diploma ve Kanada üniversitelerine sınavsız geçiş hakkı sağlamaktadır. Kanada Lise diplomasi alan öğrencilerimiz aynı zamanda Dünya üzerindeki tüm ülkelerin üniversitelerine avantajlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirmektedir.

TED Afyon Koleji Bir Dünya Okuludur!