TED AFYON KOLEJİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ ZEYNEP GÜNGÖR İLE BİRLİKTE TÜRKİYE, ROMANYA, YUNANİSTAN, ESTONYA VE POLONYA İŞBİRLİĞİYLE ETWİNNİNG PROJE ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR.

P4C Çocuklar İçin Felsefe Eğitim Programımız Çok Yakında Başlıyor!
20 Eylül 2021
I. Dönem SKS Etkinlikleri Başlıyor !
12 Ekim 2022
P4C Çocuklar İçin Felsefe Eğitim Programımız Çok Yakında Başlıyor!
20 Eylül 2021
I. Dönem SKS Etkinlikleri Başlıyor !
12 Ekim 2022

TED Afyon Koleji Anaokulu öğrencileri “Postcards for Heroes” isimli etwinning projesinin ilk aşamasında pandemi süreci başladığından beri yoğun çaba ve emek gösteren sağlık çalışanlarına kendi hazırladıkları teşekkür kartlarını sağlık çalışanlarına hediye etti.

İkinci aşamada okullarını her zaman temiz ve düzenli tutan temizlik personellerine, projenin son aşamasında ise sadece pandemi sürecinde değil hayatları boyunca kahraman olarak gördükleri annelerine kendi hazırladıkları teşekkür kartlarını hediye etti.

Proje yürütücüsü okul öncesi öğretmeni Zeynep GÜNGÖR projeyi Romanya, Estonya, Polonya, Yunanistan ve Türk ortaklarla beraber yürüttüklerini, proje süresince gerçekleştirecekleri etkinlikler sonunda Avrupa Kalite Etiketi alma arzusu içinde olduklarını belirtti. Kurumsal katkısının yanı sıra kolejliler farklı ülkelerden akranlarıyla işbirliği içinde çalışarak çok kültürlülük, hoşgörü, farklılıklara saygı, sorumluluk gibi değerler üzerine çalıştılar. Aynı zamanda dijital yetkinlikleri de geliştirmeye amaçlayan bu projede çocuklar etkinliklerinde Web 2.0 araçlarından faydalandılar.

TED Afyon Koleji Anaokulu kurum müdürü Gülgün YEŞİLDAĞLAR TED öğrencilerinin uluslararası bir projede yer almalarından memnuniyet duyduğunu ve her zaman uluslararası projelerin destekçisi olacaklarını ifade etti.